Вие сте тук: Начало » Актуално » Близо 30 000 посетиха изложението „Агра“
    Близо 30 000 посетиха изложението „Агра“

    Близо 30 000 посетиха изложението „Агра“

    Близо 30 000 посетители от страната и чужбина разгледаха изложението „Агра“ в Международен панаир Пловдив, а трима си тръгнаха с награди.

    Вече 10 години идвам да видя селскостопанската изложба, защото е интересна с техниката и другите новости, които се показват, каза Гутьо Гутев от Пловдив, който спечели резачка за дърва. Прецизна механична сеялка се падна на Георги Мирчев от село Първенец. Голямата награда – мотофреза мини мотоблок, отиде при Филипинка Динкова от село Говедаре, Пазарджишка област. Подаръците са осигурени от Международен панаир Пловдив, който организира „Агра“, предаде КРОСС.

    Имената на късметлиите бяха изтеглени сред анкетните карти, попълвани от посетителите, в присъствието на нотариус Светла Йорданова. Завърши една много успешна изложба, свързана с развитието на агробизнеса, заяви Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив преди раздаването на наградите.

    „Агра 2013“ се проведе от 5 до 9 март с участието на над 420 директни и представени изложители от 20 държави. Още в първия ден посетителите бяха повече в сравнение със старта на предишното издание, а в края броят им надхвърли с около 25% нивото от миналата година.

    На снимката: Главният директор на Международен панаир Пловдив Иван Соколов връчва на Гутьо Гутев (вдясно) една от наградите за посетители на „Агра 2013“.

    Горе