Мъж се самозапали пред Президентството

Мъж се запали пред фонтана на Президенството в 13,35 ч., съобщиха от СДВР. Човекът е загасен с пожарогасител. Лицето му е обгорено, ръцето му също са пострадали. Мъжът е на 51 години и не е криминално проявен, уточниха от МВР.

Това е пореден подобен инцидент. Пламен Горанов от Варна издъхна на 3 март, след като се самозапали пред общината в морксата столица. В лечебно заведение в Пловдив преди дни почина 53-годишният Венцислав Василев, който се самозапали в сградата на общината в Раднево.

В края на февруари Ашим Асан от Пловдив заплаши да се залее с бензин пред Президентството.

1 коментар

  1. Твърде е жестоко да научиш как …" Пламен Горанов от Варна издъхна на 3 март, след като се самозапали пред общината в морксата столица…." как е възможно човек сам да себе си да причини такава болезнена и агонична смърт просто умът ми не го проумява, а и не искам да разбирам как един съвсем психически нормален човек би посегнал да живота си така.С каква цел, ако си е мислил че с това ще промени и направи светът по добър, е уви не става по този начин.Трябва да сме силни каквото и да се случва с нас, все някак ще преодолеем трудностите с приятели и семейството си.Благодаря за статията, блога ви е страхотен.