Махат надписа “Кинотеатър”

В Поморие Читалище “Просвета 1888г.” ще стопанисва изцяло новопостроената сграда в града. Разделение с така наречения “Кинотеатър”, който се стопанисваше от общината, няма да има. Това е заявил кметът Иван Алексиев на състоялото се наскоро Общо събрание, съобщиха членове на читалището. Разходите по издръжката на сградата ще бъдат поети изцяло от читалището.
Сградата е изградена така, че кинотеатралната зала с останалите помещения са взаимно свързани. Предстои Общински съвет да одобри на сесия предложението на кмета.

6 Отзиви

  1. Не искам да се маха името “Кинотеатър”!Звучи много гордо!!!

  2. Нали читалището щеше да се мести в сградата на бившата митница по думите на кмета?

  3. Защо не обясните на кого пречи надписа “Кинотеатър”? А поморийци дали са съгласни с тази промяна или………… общественото мнение не е важно за Вас?!

  4. В събота започват стачни действия срещу решения на община Поморие.Поморийци се събудиха от зимния сън с пукването на пролетта.Добре,че се събудиха сега а не лятото с табелки с надпис “свободни квартири”

  5. Този надпис на никого не пречи!

  6. zainteresovan

    Театърът към читалище “Просвета” да се стяга и да направи нова постановка,че нещо в последните 3 години нищо не са представяли!Освен това вече имат нова сцена!