МВР издирва 16 годишен младеж

tanerОДМВР – Бургас издирва 16 годишния Танер Севгинов Ибрахимов от Бургас, напуснал дома си на 24.02.т.г. около 14.00 ч. Младежът е роден в Разград, като постоянния му адрес е в с. Стражец, общ. Разград. Живее в Бургас от години заедно с брат си. Все още е ученик в бургаско средно общо-образователно училище, като по данни от преподавателите е имал висок успех.

Описание на Танер Ибрахимов : младеж на около 17 години с височина 175 см. Слаб в телосложение, с правоъгълно лице, кафеви очи и къса права тъмна коса. От лявата страна на лицето близо до устата има брадавица. Има две обеци на лявото си ухо. Бил е облечен с тъмни дънки, обут с черни маратонки със син кант, носел е сива чанта. Не е имал връхна дреха.

Танер Ибрахимов е напускал дома си няколко пъти, като обикновено е посещавал София. Вероятно и в момента пребивава в столицата.

ОДМВР – Бургас призовава всички граждани, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на Танер Ибрахимов, да съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР!