Футбол: България – Малта 6:0

Футболистите на България спечелиха с изразителен резултат срущу Малта с 6:0 в световна футболна квалификация. Двубоят се игра пред празни трибуни на Националния стадион „Васил Левски”, заради наказание на националния отбор на България и на заснежен терен. Мачът е от група „Б” на Зона „Европа” за Световното първенство по футбол в Бразилия през 2014 година. Александър Тонев направи  първият си хеттрик с екипа на националния отбор. Той реализира първото си попадение още в 6-ата минута. Нападателят завърши атаката на Емил Гъргоров. В 38-ата минута отново Тонев бе точен за 2:0.
В 47-ата минута Ивелин Попов направи резултата 3:0. Капитанът на отбора на България вкара гол, завършвайки атака на Георги Миланов.
В 55-ата минута Емил Гъргоров реализира на 4:0.
В 68-ата минута Александър Тонев отново отбеляза за 5:0. Тонев вкара с удар от 30-ина метра.
В 78-ата минута Иван Иванов направи резултата 6:0 за България.

2 Отзиви

  1. Специално за мен точно тези голове…” В 55-ата минута Емил Гъргоров реализира на 4:0.
    В 68-ата минута Александър Тонев отново отбеляза за 5:0. Тонев вкара с удар от 30-ина метра….” бяха много красиви и добре направени, макар и вратарят вече да му бе писнало все в неговата врата да се вкарват, но той сам не може да опази врата, трябват му защитници, но явно малък шанс и късмет са имали в този ден.Хубав мач с добра победа, дано все така да побеждаваме.Блога ви е изключително интересен и винаги за новости го посещавам.

  2. Браво, че реализира първото си попадение още в 6-ата минута. Нападателят завърши атаката на Емил Гъргоров. В 38-ата минута отново Тонев бе точен за 2:0.
    които вкараха и се предтавиха добре заслужават похвала…” В 47-ата минута Ивелин Попов направи резултата 3:0. Капитанът на отбора на България вкара гол, завършвайки атака на Георги Миланов…” Все пак всички тренират и играя ,за да победят и да покажат, че са най добрите, уви не всеки път имат късмета, но важното е те да са доволни от мача.