Да се освежим с тенис срещу пролетната умора

Управителният съвет на Обединен Спортен Клуб за учащи “Поморие 2012” съобщава на жителите на град Поморие  и общината,  че от 29.03.2013 г. стартира “Пролетна Спортна Академия” под мотото “Да се освежим с тенис срещу пролетната умора”.

Предлагат се индивидуални и групови безплатни занимания за деца  в тенис-зала “Пансионат”.
Предварителни записвания: всеки ден  до 07.04.2013 г. включително на тел.0899586484-ст.учител по Физическо възпитание и спорт Диян Тенев.

6 Отзиви

  1. Само за деца ли е ?

    • Може и за други възрастови групи след 17 часа .

  2. zainteresovan

    И такъв спортен клуб ли има (Обединен Спортен Клуб за учащи “Поморие 2012″ ).Не знаех…
    Успех на клуба!Са какво се занимава?Кои спортове развива?В Поморие е хувабо да има мъжки отбори по тенис на маса, баскетбол, волейбол, които да славят името на града.

    • Да,има такъв спортен клуб ,който се занимава и с развитие на спорта тенис на маса /Сдружение с нестопанска цел/,при това с успешни представяния на ученически игри,общински, зонални състезания -спечелени са първи и други призови места ,купи и т.н.
      Имаме и представяния и на мъжки отбори с тенис-клуб”Рекордьор” и са отвоювани също призови места .Ние възобновихме организираната игра на тенис на маса,която беше позабравена,макар че в миналото Поморийци са били с добри постижения в този спорт.Работим и по други спортове с цел организиране на свободното време на децата и младежите за създаване на добри спортни навици .Радваме се на интерес и успехи.