Морето изхвърли труп на жена на източния плаж в Поморие /обновена/

Днес към 15.00 часа морските вълни изхвърлиха на източния плаж в Поморие труп на жена. По-късно от полицията уточниха, че това е 44 годишна жена  от Раднево, която е била на гости при своя леля в града.
Ето подробностите:

На 01.04.т.г. около 15.30 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение, за това че на Източния плаж, на ул. «Крайбрежна» пред дом № 33, в морето, е забелязан труп на жена – установено е, че това е 44 годишната М.Т. от Раднево, която била на гости при свои близки в Поморие. Дамската чанта на жената заедно с документите и за самоличност и лични вещи е открита на около 50 м. от местопроизшествието, на вълнолом срещу дом № 19 на ул. «Крайбрежна». При първоначалния оглед видими следи от насилие не са открити. Трупът на М.Т. е  откаран за аутопсия в Катедра «Съдебна медицина» при МБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

 

2 Отзиви

  1. ВНИМАНИЕ!!!

    Лека и пръст на жената.ВНИМАНИЕ В ПОМОРИЕ ТЕЛЕФОННИТЕ ИЗМАМНИЦИ СА СЕ АКТИВИРАЛИ.НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ПЛАЧЕЩИ ПО ТЕЛЕФОНА ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ КОИТО ЧРЕЗ ИЗМАМА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ.

    • днес по телефона се обади жена с плачещ глас и каза”мамо,мамо, в болница съм със счупен крак…….трябват ми пари…и т.н…”.Случи се и миналата година.Много възрастна цена съм и не зная дали са проучили ,знаят или случайно се обаждат на мен,пък и да знаят че имам дъщеря…..страшно ми стана….внимавайте….