Общинските съветници от ГЕРБ Несебър: Гражданите ще се запознават с докладните преди гласуването им на сесии

Общинските съветници от ГЕРБ Несебър въвеждат нова добра практика за работа с жителите на общината. Гражданите ще имат възможността да се запознаят в детайли и да обсъдят докладните записки, непосредствено преди всяка сесия на местния парламент. На всеки желаещ ще бъде осигурен достъп не само до дневния ред на заседанията, а и предоставена пълна информация относно различните предложения, касаещи развитието на морската община и нейните жители.

По този начин гражданите ще имат пряк поглед върху предложенията на общинските съветници свързани с различни проекти в сферата на стрителството, образованието, здравеопазването, социалната инфраструктура, културата, общинската собственост и спорта.

„С новата практика целим работата на Общинския съвет да стане прозрачна и гражданите да имат възможност предварително да се запознаят с важни за развитието на общината предложения, идеи и проекти”, каза Станислав Цанев -водач на групата общински съветници на ГЕРБ

Начало на добрата инициатива ще бъде постевено още тази седмица. В четвъртък /04.04.13г/ от 18:00 часа, ден преди насрочената сесия на местния парламент общинските съветници на ГЕРБ Несебър ще се срещнат в офиса на партията с жители на общината. Те ще предоставят за разглеждане и докладните записки, залегнали в дневния ред на заседанието.