Коалиция СДС регистрира листата си с кандидат-депутати

Областният председател на СДС Бургас Костадин Марков регистрира в Районната избирателна комисия листата с кандидат – депутати на коалиция от партии „Съюз на демократичните сили”. В нея влизат СДС, ПП „Обединени земеделци”, ПП Движение „Гергьовден”, ПП „Радикалдемократическа партия в България”, ПП „Българска социалдемократическа партия”.

„Всички в  листата са подготвени, компетентни  и основното  бургазлии. Според  нас най-важното е преди да поискаш вота на съгражданите си да си направил нещо за този град. В този смисъл  считам, че листата ни е много силна. По традиция ще водим позитивна  кампанията. Искаме хората да чуят нашите конкретни послания. Ще говорим за конкретни политики свързани с икономическото състояние на страната и  нормативната база по която се управлява тази държава”, каза областният председател на СДС Бургас Костадин Марков.

В 12:00 часа днес той внесе листата с кандидат – депутати в РИК, придружаван от Стефан Цинцарски от  Движение „Гергьовден” , общинският съветник от СДС адв. Вълчо Чолаков,  Красимир Коларов от „Радикалдемократическа партия в България”, Дончо Златев от СДС и секретарят на областният съвет на сините Тошко Иванов.

Водач на листата е  областният лидер на СДС Бургас Костадин Марков. Зад него се подреждат както следва:

1. Костадин Марков

2. Стефан Цинцарски

3. Вълчо Чолаков

4. Таня Тодорова

5. Koнстантин Райков

6. Милен Георгиев

7. Красимир Коларов

8. Дончо Златев

9. Иван Пейчев

  1. Венелин Ангелов
  2. Диана Димова
  3. Петър Янев