Криминална хроника

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» – Поморие по отношение кражбата на мобилен телефон, осъществена на 23.03.т.г. от физкултурния салон на СОУ «Иван Вазов» в Поморие, е установен извършителя на деянието – това е : 30 годишната Т.Б. от Дупница, която направила пълни самопризнания и предала отнетия телефон. Работата по случая продължава.

 

На 11.04.т.г. служители от управление «Полиция» – Поморие извършили претърсване в жилището на 21 годишния Х.Я. от Поморие, разположен на ул. «Пирин» №1, като в коридор е открита и иззета полиетиленова торбичка с 21 топчета суха тревна маса / канабис/. Х.Я. е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

 

На 11.04.т.г. около 16.00 ч. на кръстовището за с. Каменар, служители от Районно управление «Полиция» – Поморие спрели за проверка л.а. «Сеат Кордоба», с бургаска регистрация, управляван от 19 годишния А.С. от с. Гълъбец. Под капачето на скоростния лост е открито хартиено топче със суха тревна маса / канабис/. Точното количество на намереното наркотично вещество е в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

1 коментар

  1. За разбитият офис на телевизия СКАТ нищо не пишете.ЗАЩО???