Декларация на ГЕРБ – Бургас

Категорично се противопоставяме на опитите на БСП да поддържат и претоплят всекидневно един изкуствено създаден компромат. ГЕРБ-Бургас застава зад всички действия на заместник-председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и борбата му с организираната престъпност в качеството му на министър на вътрешните работи.
Българската прокуратура обяви, че няма доказателства за незаконни подслушвания и че няма доказателства, на базата на които да може да се повдигнат обвинения срещу бившия вътрешен министър. Ето защо определяме днешните изявления на БСП-Бургас като политически спекулации. Очевидно е, че в БСП нямат никакви други аргументи, с които да се състезават за доверието на българските граждани и затова водят кампания с клеветнически твърдения и зле режисирани компромати. Това са типичните методи на работа на бившата Държавна сигурност, чиито интереси бяха сериозно атакувани чрез последните промени, които ГЕРБ прие в законодателството.
Преди Димчо Михалевски да иска оставката и изтеглянето на Цветан Цветанов от листите на ГЕРБ, първо трябва да си подаде собствената оставка заради 100-те милиона лева, които загроби в никому ненужното „Водно огледало“ в Кърджали. След това г-н Михалевски трябва да поиска и оставките на Румен Овчаров заради далаверите в българската енергетиката и Белене; на Румен Петков заради срещите му с оперативно интересни лица като братя Галеви; на Сергей Станишев заради източените пари на българските граждани през австрийския лобист Хохегер и на още много членове на БСП.

ПП ГЕРБ ще се бори за доверието на хората чрез политики и визия за развитието на България, а не с компромати. Призоваваме всички партии да последват примера ни.

 

18.04.2013 г.

 

Пресцентър ПП ГЕРБ – Бургас

1 коментар

  1. Айде двете партийки да се хванете за ръчички и всички под строй към затвора.