Трима гонят, трошат и пребиват бургазлия след автомобилно преследване

На 20.04. около 10.30 часа в Пето Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение от двама бургазлии  на 57 и 56 години/, затова че час по-рано били нападнати от неизвестни мъже.

Двамата пътували с л.а. «Фиат Уно», с бургаска регистрация в посока от Бургас към Каблешково. При излизане от града забелязали, че автомобил, с бургаска регистрация, започнал да ги преследва, като на няколко пъти се опитва да ги изблъска от пътя, рязко спирал пред тях, а седящият на предната дясната седалка захвърлил по предното им стъкло пластмасова чаша с кафе. На детелината към Каблешково бургазлиите видели задминалия ги автомобил, спрян напречно на пътя и трима мъже, които им отправяли заплахи и ритали автомобила им, нанасяйки побитости по вратите.

57-годишният бургазлия успял да заобиколи непознатите и продължил по пътя си. Вторият автомобил обаче продължава да ги преследва, поради което бургазлията влязъл в с. Черно море и спрял пред дома на брат си на ул. «Митко Палаузов». Непосредствено след тях спрял и автомобила с непознатите, от който отново излезли тримата мъже, носещи чукове и строителен мастар.

Те започнали да удрят по лекия автомобил «Фиат Уно», като счупили двете леви странични стъкла и нанесли множество удари с чукове и мастара по главата и тялото на седящия в автомобила 57-годишен бургазлия, след което си тръгнали.

Пострадалият с разкъсно-контузна рана в областта на устната и на левия лакът, множество натъртвания и кръвонасядания по ръката, в областта на ребрата вляво и по целия гръб, е прегледан в Бургаския спешен център и освободен за домашно лечение. От проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието – това са  29-годишният М.Н. от Бургас / управляващ л.а. «Сеат Алхамбра», с бургаска регистрация/, баща му – Д.Н., 55-годишен от Бургас и зет му – Д.Д., 32-годишен от Бургас. Мъжете са задържани със заповеди за срок до 24 часа, като са направили самопризнания за съпричастността си към престъплението.

Като причина посочили неколкократни неправилно предприети маневри от водача на л.а. «Фиат Уно», с които им е препречен пътя на излизане от Бургас в посока Каблешково. По случая е образувано бързо досъдебно производство.

1 коментар

  1. Бе мама ви тъпа бабаитски изпълнения.Патлака и тримата да ближат асфалта!