Първите туристи в Слънчев бряг хвалят ГЕРБ, че разширява пътя към курорта

„На път от летището към Слънчев бряг видяхме, че правите пътя двойно по-широк. Продължавайте все така, това е важно. Преди години със съпруга ми почивахме в България и още помним колко бавно стигнахме до хотела. Курортът много ни харесва и затова се върнахме отново”, това каза пенсионерка от Австрия на кандидатите за народни представители на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева и Димитър Бойчев, които се срещнаха с първите туристи в Слънчев бряг.

В момента усилено се работи по изграждането на четирилентовия участък от кв. Сарафово до Поморие, като е предвидено разширение до Слънчев бряг. „Това е един от приоритетите ни и ще го завършим през следващия мандат на ГЕРБ”, каза Димитър Бойчев.

Първите туристи в най-големия ни летен курорт са австрийски пенсионери. 1500 души вече се настаняват в четиризвездни хотели. Така реално сезона в Слънчев бряг започва по-рано от всяка друга година до този момент.

„Видяхме на място, че първите туристи ще използват пълноценно инфраструктурата на курорта – осветлението ще бъде пуснато по-рано, озеленено е, дори има шезлонги на плажа. Туризмът е отрасъл номер 1 за нашия регион и трябва да продължим неговото развитие”, коментира Ивелина Василева.

„Като народни представители ще продължим да търсим и нови алтернативи за допълнително облекчение на визовия режим за туристи от Русия, Украйна и Беларус”, каза Димитър Бойчев в разговор с туроператори и хотелиери.

3 Отзиви

  1. Колко оптимизъм звучи от герберастките обещания преди и сега.Но реалността в България-страната на абсурдите е друга.Герб никога повече няма да управлява България.Запомнете го това.С купени гласове може да спечелиш мандат но не и да убедиш народа,че работиш за него и просперитета му.

  2. pomorijskipetychen

    първите туристи ще използват пълноценно инфраструктурата на курорта и как видяли че пътя е двойно по-широк и колко е важно това!!!!!!!!!!!!!!!-какви са тия тъпотии.На тези пенсионери знаеш ли колко им пука колко е широк пътя?Не се знае от кое австрийско село са или град,това няма значение,но там въобще за ширина на пътища не се говори!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Това отдавна не е проблем.НИЕ 23 ГОДИНИ ЧАКАМЕ ДА НИ ПОХВАЛЯТ ЧЕ ПРАВИМ ДВОЙНО ПО-ШИРОК ПЪТ И БЕЗ ДУПКИ!И колко време руските туристи ще чакат да им се облекчи режима-когато се изпълнят пак обещанията на еди коя си партия ;ли?„Като народни представители ще продължим да търсим и нови алтернативи за допълнително облекчение на визовия режим за туристи от Русия, Украйна и Беларус”, каза Димитър Бойчев-ами ако не станете,България няма да ги прави тез неща и въобще има ли държавна политика по въпроса или това зависи дали ще ги изберем тези,които обещават или не?Ами предния мандат не ги ли намериха тези алтернативи и колко са тези алтернативи, и какво чак толкова е сложното в този казус-да живей ужасната бюрокрация лапачи!

    • pomorijskipetychen

      малко продължение на коментара в предвид допълнителната информация от медиите.Много е добре че се преоткрива БГ като дестинация за неалкохолен туризъм.И не само.Информационно сме по-добре-седмичната почивка на Виенските пенсионери струвала само 750 евро при пенсия 950 евро.Значи с 1 бр.пенсия си изкарват прекрасно,че им и остава…..Боже,какъв свят,боже!Дали ще доживеем и ние освен по-широки пътища и това,да ни артисва от пенсията след едноседмичен олинклузив !Гласувайте,братя,бъдещето ще е прекрасно,стига да доживеем още 23 г.,та да почнем отначало!