Павел Маринов обсъди проблемите на рибарите в Поморие /видео/

pavel_marinov1

Кандидатът за народен представител от Коалиция за България  Павел Маринов обсъди проблемите на поморийските рибари на среща с тях в морския град.
“Всички общини в момента са в една неясна правна среда и всеки прави максималното. Един от страх да не го обвинят, че раздава общинската собственост безплатно, друг от страх да не вземат да влязат вътре някакви, които нямат отношение от това. Всеки кмет или общински съвет си имат някакви основания за това. Няма единна политика по този въпрос и да се каже, че рибарите няма да плащат нищо, защото от техния труд зависи туризма от Резово до Дуранкулак. Това нещо сме го отразили в проекта за Поморие.
Политиката през последните няколко години е по-скоро спиране на инициативи, отколкото подпомагане на инициативи. Това е генерален извод”, заяви Маринов. Кандидатът за народен представител е категоричен, че всичко, което се случва в ИАРА ще излезе наяве след 12 май.
В момента в България има прекалено голям бизнес и никакъв малък, относно монополите.

Четвъртият в бургаската листа на Коалиция за България е учредител и председател на управителния съвет на „Институт за регионални стратегии”, “Институт за Публично-частно партньорство” , “Национален съвет по високи технологии” , Асоциация „Бургаски залив” и др.

Към момента е изпълнителен директор на “Зона за обществен достъп Бургас” АД („Супер Бургас”) – първият български член на Генералната Асамблея на Средиземноморските круизни пристанища „МедКруз”.

На срещата присъстваха Никодим Стоянов, председател на Общ. съвет на БСП – Поморие, кандидатите за народни представители Ива Кусева и Кремена Лалева, които запознаха присъстващите с Националната програма за управление на Коалиция за България до 2017 г.
В дискусията участва и Любомир Пантелеев, бивш областен управител.

pavel_marinov2

pavel_marinov6

Видеозапис на част от дискусията може да гледате тук.