Второто издание на Фестивала за млади поп и рок банди нажежава бургаската публика

Тази събота Бургас за пореден път приема облика на рокаджийски град с второто издание на Фестивала на младите поп и рок банди. На 27 април от 17.00 часа в залата на НХК пред бургаската публика ще изригнат над 10 групи, готови да бомбардират с качествен поп и рок своите фенове. Във второто издание на рок феста ще вземат участие In Menace, Vortex, Шантаж, Blazerinte, Escape, No Station Station, Росица Георгиева, Nightbirds, Chained Rose, Next Chapter, Bad Century. Организатор на събитието е Община Бургас, а съорганизатори са Фондация „Пламен Ставрев“ и група „Горещ пясък“.

За втора поредна година бургаските поп и рок банди ще покажат, на какво са способни, и ще защитят славата на Бургас като най–раждащия таланти град. Не пропускайте музикалния фест, който ще ви потопи в уникалната атмосфера на поп и рок музиката. На прага на горещия летен сезон, това музикално предизвикателство е чудесна възможност за допълнителна доза добро настроение и превключване сетивата на вълна „горещо лято“.

Събитието е с вход свободен и се осъществява в подкрепа кандидатурата на град Бургас за Европейска столица на културата през 2019г.