Шефът на следствието готов да разследва новите СРС-та

Един човек, независимо от това какво положение заема, трябва да спазва определени граници в общуването. Това заяви шефът на националното следствие Бойко Найденов в коментар на поредните СРС-записи, изпратени до редакциите на наши медии тази нощ.

Найденов уточни, че е видял само няколко реда от записите. Той бе категоричен, че не е морален съдник и не знае дали тези записи са автентични и как са получени. На риторичния въпрос, че правенето на такива записи без разрешение е престъпление, Бойко Найденов каза: “Определено явно много престъпления се вършат в нашата държава, които не би трябвало да се вършат”.

Шефът на следствието отказа да прогнозира дали ще има и какви ще бъдат последиците за градския прокурор Николай Кокинов, ако се докаже истинността на записите.

Той защити прокуратурата, като изтъкна, че тя винаги е работила, независимо, че не се ползва с голямо доверие сред обществото.

На въпрос дали ще се проверява съдържанието на записите или начинът, по който те са направени и изтекли след това, шефът на НСлС обеща: „Ако ми бъде възложено, ще го разследвам”.

1 коментар

  1. Взимайте си парцалките и повечко вазелин и под строй с песен на уста към пандиза!