Борисов: Вярвам на Цацаров

Много вярвам на главния прокурор, че като добър съдия ще може да отсее всички слаби места на тезите, които излизат. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде КРОСС. Рано или късно истината ще излезе наяве, убеден е бившият премиер.

Най-лесният начин е да маскариш политическия си опонент, вместо да излизаш на дебати и да се сравняват политики. Защо никой в момента не пита за програмата на ГЕРБ и какво печелят хората от това, каза още Борисов. От омаскаряването на всички никой не печели нищо.

Според него ДПС и БСП не искат да управляват и това ще се види след изборите. Ако спечелят или са след ГЕРБ, те няма да искат да правят правителство. Според него възможно е и друг вариант – да направят Орешарски премиер, за да кажат, че партията не е виновна, взели са го като експерт, но той не се е справил. БСП ще се оправдаят, че искат да вдигат пенсиите, но Орешарски не им е дал, коментира още Борисов.

1 коментар

  1. Програмата на герберастите е,че имат воля за още зулуми с които да наредят България до страните от така наречения трети свят.С доходи от по 300-350 лева с които около от 80 % от българите живеят съвсем скоро ще се наредим до тях.А олигарсите и корумпираните политици заедно с мафията ще си раздадат отново нови апетитни хапки от българската земя.Никога повече герберасти в управлението на тази държава на абсурдите.НИКОГА!