Вие сте тук: Начало » Актуално » 76 дежурни екипа на EVN България ще са готови за реакция по време на предстоящите Великденски празнични дни

    76 дежурни екипа на EVN България ще са готови за реакция по време на предстоящите Великденски празнични дни

    Ежемесечният редовен график на отчитане на електромерите няма да се променя въпреки официалните почивни дни

     

    Във връзка с предстоящите официални празнични и почивни дни по време на Великденските празници EVN България информира, че общо 76 екипа на дружеството са в готовност да реагират при необходимост за възстановяване на електрозахранването. Дружеството е осигурило хора и техника, които са в готовност да предприемат всички необходими мерки за отстраняване на евентуални повреди през почивните дни на територията на Югоизточна България. Денонощно на разположение са и диспечерските центрове на EVN България за управление на мрежата, в които се извършва постоянен контрол и мониторинг на съоръжения от електроразпределителната мрежа в Югоизточна България. С непрекъснат режим на работа е и денонощният телефонен център на дружеството. В него клиентите могат да получат информация, както и да подадат сигнал за липса на захранване.

     

    По време на почивните дни в началото на месец май EVN България ще извършва редовен отчет на електромерите в Югоизточна България съгласно регулярния ежемесечен график. По този начин няма да настъпят промени в установените ежемесечни срокове за отчитане на консумираната електроенергия.

     

    С цел запазване уюта и комфорта на клиентите, дружеството няма да извършва планови ремонтни дейности по съоръженията по време на официалните почивните дни. Такива ще бъдат извършвани само в краен случай при необходимост с цел гарантиране сигурността на доставките.

     

    През почивните дни EVN България „Български пощи” ЕАД осигуряват дежурни касови салони. На 2 май и 4 май 2013 г.  в клонове на „Български пощи” ЕАД в Югоизточна България ще работят каси за заплащане на консумирана електроенергия. ЕVN България напомня, че на разположение на клиентите са и всички възможни начини за безкасово плащане на консумирана енергия.

    Горе