Димчо Михалевски уважи празника на Свети Влас, гарантира подкрепа за общините

Водачът на листата на Коалиция за България в Бургас инж. Димчо Михалевски бе гост на Свети Влас по случай празника на града. Заедно с кандидат-депутата Виктор Атанасов и членове на общинската организация на БСП поздравиха много от жителите с празника. Двамата кандидат-депутати присъстваха на тържествената програма, а преди това проведоха среща с кмета на Св. Влас Иван Николов.
Кметът подчерта, че в последните години градът се превръща във все по-предпочитана дестинация за туризъм, като в летните месеци населението заедно с туристите нараства на 80 000 души. Николов призова Михалевски да бъде силно лоби на Бургаски регион в Народното събрание и да подкрепя местната власт при изготвянето на проекти и кандидатстването по програми. Водачът на листата увери, че общините в областта, без значение от партийната принадлежност ще имат силна подкрепа. „За разлика от ГЕРБ, които деляха кметовете на наши и ваши, ние сме доказали, че можем да работим с всеки в името на хората и развитието на региона”, подчерта водачът на червената листа. Михалевски увери, че с програмата си за брегоукрепване на Черноморието много от проблемите с крайбрежната ивица ще бъдат решени. Това ще позволи и решаване на въпросите с рибарските пристанища и заслони, ще повлияе положително на инвестиционния процес. Димчо Михалевски представи и акцентите от програмата за региона, предвиждаща създаване на изнесена структура със седалище в град Бургас на Агенцията по туризма, която да поеме и категоризацията на туристическите обекти.
Особено важно за местните власти и бизнеса е предоставяне от държавата на общините на инфраструктурата и обществените площи в курортните комплекси.