Подкрепа за развитие на спорта и базата за обучение на млади надежди в Бургаско, гарантира Димчо Михалевски

Социалистите направиха дарение за младите спортисти в зала „Славейков”, поеха ангажимент за доставка на допълнително оборудване

 

Подкрепа за развитие на спорта и базата за обучение на млади надежди, пое като ангажимент водачът на листата на Коалиция в Бургас инж. Димчо Михалевски на среща в спортна зала „Славейков”. От името на социалистите Михалевски направи дарение за закупуване на нови спортни екипи и приспособления за по-доброто обучение на младите спортисти. Кандидат-депутатът обеща съдействие в залата да бъдат доставени и други атлетически уреди, необходими в подготовката на надеждите в различните дисциплини.

На срещата в спортната зала присъстваха учители и треньори, които коментираха с Д. Михалевски проблемите на спорта и възможностите за подкрепа в изграждането на бъдещите медалисти на Родината.  Водачът на червената листа обяви, че в програмата на Коалиция за България е гарантирано държавно финансиране за модернизация и разширяване на мрежата от спортни съоръжения в общините на Бургаска област,както и насочени и увеличени инвестиции за големите спортни съоръжения. Гарантираме държавна подкрепа за спортните клубове в областта за привличане на широк кръг от подрастващото поколение към системно спортуване и здравословен начин на живот, категоричен бе инж. Михалевски.