Къде да паркираме колите в Поморие по време на панира?

Във връзка с празника на града – Гергьовден, ул. „Княз Борис I“ в района до манастир „Свети Георги Победоносец“, е затворена за движение на превозни средства в периода 03.05 – 06.05. Община Поморие осигурява места за безплатно паркиране в района на бившата Изба №2 и бившите „Зърнени храни“. Умоляват се гражданите да паркират на съответните места, с цел осигуряване на свободно движение на пешеходците.

9 Отзиви

  1. Този панаир е пълна пародия пак както миналите години. Застанали пред манастира полицаи седят в патрулките и гледат лошо, колите паркират където си поискат, пешеходците пресичат 4-лентовия път пред коли с 50-60 км/ч, пълна лудница. А в самия панаир циганията още не е на макс, но с наближаването на Гергьовден и това ще стане. Добре, че не е в града, там по-си му отива да е.

    • като не ти харесва стой си в къщи или ходи до родното село

      • Ами то така и ще стане, ама отчасти. За съжаление не мога да изпълня втората част от условието, тъй като село нямам – родом от Поморие съм. Така че ще те разочаровам този път.

  2. Сдружение на поморийските снахи

    pm, ти никъде другаде ли не си ходил на панаир? Кажи ми къде е по-различно!

  3. порицай полицай

    Заспалите и явно отегчени милиционерчета се прозяваха и очичките им светваха само при вида на някоя по-засукана мадама с деколте и разголена плът а такива имаше в изобилие на умирисания на кебапчета от конско,20 годишно и всякакво друго само не и свинско прясно месо панагир.По пътя коли профучаваха с над 80 км/h но нямаше кой да ги глоби.В заспалия град заспалите полицаи все още не са се събудили от зимния сън.А гражданите се събуждат само за да сложат табелките с надпис “свободни квартири”.Нищо ново под слънцето.Пари хвърлени на вятъра е и така наречената вело алея.Пешеходните пътеки отново са невидими и никаква маркировка не е направена.Фирмичките до Алексиев се облажват от вапцане на асфалта по няколко пъти с некачествена боя която след месец два изчезва.Пожар от 20-ти блок и кълбата от пушеци бяха атракция по голяма от така наречения концерт.

  4. KMETE ! OT CELIQ CIRK KOITO NAPRAVI .PROPUSNA EDNO NESHTO. NAPRAVATA NA ul.AL.STAMBOL==-O,L;.

  5. ул, АЛ ,Стамболийски, Подстъпа към <Юрдек махала) и Златанов си замина за тази грешка и Герб ,ще си замине и ти ще си заминещ.Както казват *След Бяла Река ,законите са други<
    ЕРКЕЧ 30%

  6. Да го ДУХАШ ! СОПОЛИВ!

  7. Защо махнаха павилионите от пазара на първия ред към морето-за да сложат маси за пици и рибка ли????????????/Далновидно ,тихомълком се разширяват великите ресторантьорчета от които нито може да се мине покрай морето през лятот,нито мирише на море!