Честит празник, Поморие!

sveti_georgi

Днес е 6 май- Гергьовден, един от най-големите празници, съвпадащ с разцвета на природата, бележещ началото на лятото.

Гергьовден носи в себе си радостта, надеждата за успешна и плодотворна година и копнежът за по-добър живот. Празник, свързан с романтиката от детството, незабравимите преживявания, родовите ни корени и онази позитивна енергия, която носим в сърцата си.

Нека с достойнство и мъдрост пазим традициите и инициативността на поколения поморийци и да работим за авторитета на града и за превръщането му в желано място за нашите деца, нашите приятели, туристите и гостите на Поморие.
Честит Празник!

RadioMilena.com

1 коментар

  1. Препечатано от сайта “Афера” без коментар! 1:1 нищо лично!!
    определение за герб каза:
    06.05.2013 в 15:11
    “Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Склонен към търсене на “твърда ръка” и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. Нулева фантазия, клиширани изрази, явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. Неугледен и отблъскващ външен вид, липса на елементарен стил, възпитание и навици – и мъжките и женските индивиди често напомнят на месари или на лъжливи кръчмари. Идеален слуга на БКП/ БСП – такъв, какъвто е бил и баща му или майка. “