На 9 май Бойко Борисов се среща с бургазлии в Летния театър

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се очаква да пристигне в Бургас в Деня на Европа – 9 май (четвъртък). В 19.00 ч. той ще говори пред своите симпатизанти от сцената на Летния театър в реконструираната, по време на мандата на ГЕРБ, Морска градина.

По време на събитието ще бъдат представени и кандидатите за народни представители от региона начело с водача Ивелина Василева.

Традиционно в концерта на партията ще се включат и актьорите от „Комиците” и „Пълна лудница”. За бургазлии и хората от областта ще пеят Мария Илиева, Любо Киров, Трио Сопрано, Трио Уникалните гласове и ансамбъл „Българе”.

„Датата 9 май не е случайно избрана за Бургас. По време на мандата на ГЕРБ градът се превърна не само в най-добър за живеене в рамките на държавата, а все по-често е сочен за един бързо развиващ се европейски град. Вярваме че бургазлии и този път ще ни подкрепят, за да продължим да развиваме Бургас и региона. Още помним как предходните правителства пренебрегваха Бургас за сметка на други градове. Няма да допуснем това отново да се случи”, коментира областният лидер на ГЕРБ-Бургас и кандидат за народен представител Димитър Бойчев.