Димчо Михалевски: Бургаски регион ще получи много повече средства за развитие и доходи

Водачът на червената листа гарантира, че ще работи с всички кметове без значение от партийната им принадлежност

Коалиция за България поставя в центъра на своята политика хората и семействата, защото без нормално семейство и доходи държавата е нищо. Това заяви на среща с работници и служители на строително-ремонтна фирма в град Камено  водачът на листата на Коалиция за България във 2 МИР инж. Димчо Михалевски. Пред повече от 100 души водачът на червената листа и кандидат-депутатът Христо Монов представиха управленската програма на социалистите за мандат 2013-2017г. с конкретните ангажименти за Бургас и региона.

Михалевски подчерта, КБ ще работи за  стимулиране на бизнеса и икономиката, което ще доведе до разкриване на нови работни места и доходи. Повишаване на пенсиите, социалните помощи и инвестициите са другите акценти. „Ние ще поставим началото на мащабна програма за реиндустриализация защото упадъкът в индустрията трябва да спре”, категоричен бе водачът на листата.

Димчо Михалевски подчерта, че БСП е единствената алтернатива на управлението на ГЕРБ, припомняйки, че кабинета „Борисов” си отиде заради тежкото състояние на населението и бедността. „ГЕРБ управляваха с натиск, а хората започнаха да се страхуват дори да не изгубят мизерията си. За това ние казваме свобода, доходи, сигурност”, подчерта още кандидат-депутатът. Той призова хората на 12 май да гласуват със разум, свободно  и изрази надежда за честни избори, без манипулации.

Пред служителите на фирмата Михалевски гарантира, че ще работи с всички кметове без значение от партийната им принадлежност. „Ние сме доказали, че подкрепяме и работим с всички кметове и доказателство за това е съвместната ми работа с много кметове на ГЕРБ в Бургаско, когато бях зам.-министър на МРРБ. Ще продължим тази практика и категорично Бургаска област ще получи много повече от Коалиция за България за развитие, защото сме доказали”, подчерта инж. Михалевски. Пред ръководството на фирмата водачът на листата представи виждането си за промени в Закона за обществените поръчки, които да премахнат дискриминационните ограничения. Трябва да има конкуренция, но честна между фирмите при печеленето на обществени поръчки, за да се осигури работа на повече хора, тъй като се оказва, че масово обществените поръчки в Бургаско се печелят от външни фирми, което оказва негативно влияние върху безработицата.

Михалевски заяви готовност Коалиция за България да увеличи трикратно националните капиталови инвестиции в целия регион и да се удвои размера на реално усвоените европейски средства.

Михалевски получи за подарък от фирмата картина с червени рози в менче.

mihalevski_kamenovo