Димчо Михалевски: Искрено благодаря на всички граждани от Бургаския регион

КБ в Бургас с най-голям ръст на подкрепа

Искам най-искрено да благодаря на всички граждани от Бургаския регион, които вчера упражниха правото си на глас. Искам да благодаря на всички, които работиха дейно за доверието към нашата листа Това се казва в обръщение на инж. Димчо Михалевски- водач на листата на Коалиция за България в област Бургас. Той се обърна към партиите от Бургаския регион, които работиха дейно, получиха гласове, но не успяха да получат мандати в 42-то Народно събрание. „Готов съм да обсъдим, как съвместно да защитим идеите ви в бъдещото Народно събрание, а чрез това и желанията на хората, които са ги подкрепили”, заяви инж. Михалевски.

„Убеден съм, че Бургаския регион и хората, живеещи и работещи в него, имат възможност за по-спокоен, по-сигурен и по-добър живот. Уверявам Ви, че можете да разчитате на мен, се казва в обръщението на инж. Димчо Михалевски.

 

В област Бургас Коалиция за България е втора политическа сила с 23,20% с над 43 000 гласа. Това е удвояване на резултата от последните парламентарни избори през 2009г. Левицата е единствената политическа сила, която набира мощна подкрепа.