Поморие на туристическата борса “Вашата ваканция”

Природните и културно исторически богатства на Община Поморие се рекламират на Дванадесетата туристическа борса „Вашата ваканция”. В дните 21 и 22 май 2013 г. заместник –кметът с ресор туризъм и служители от дирекция ОКХДС презентират Поморие на самостоятелен щанд пред представители на десет страни членки на ЕС,на Международната Организация за Социален туризъм и на туристическия бранш.

Събитието се провежда в културен център „Морско казино”, гр. Бургас и е организирано по инициатива на Бургаската регионална туристическа асоциация /БРТА/ под патронажа на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, Областна администрация Бургас и Община Бургас.

Програмата за дните на туристическото изложение „Вашата ваканция” включва и Международна конференция на тема „Туризъм за възрастни хора в граничните райони на Европейския съюз – продукти и маркетинг”. В дискусиите участват зам.-министърът на икономиката енергетиката и туризма Иво Маринов, областният управител на Бургас Константин Гребенаров  и световни специалисти в областта на туризма.

 Пресцентър Община Поморие

2 Отзиви

  1. Картинката трябва да буди интерес у инвеститори в съседен Бургас ? Толкова ли нямаме красиви изгледи, та грозното ни пристанище да бъде привлекателна сила за туристите?

  2. Да бяха снимали строежите и боклуците срещу болницата