Вие сте тук: Начало » Актуално » Международен Татуфест и байк шоу стартират в Бургас това лято

    Международен Татуфест и байк шоу стартират в Бургас това лято

    Това лято за първи път в Бургас ще се проведе Международен фестивал на татуировката – Tattoo Convention Burgas. На 31 август и 1 септември в и около сградата на НХК ще покажат своите умения, въображение и талант местни татуисти от града и страната, наред с професионалисти от цяла Европа. Освен демонстрации, в програмата на феста е включена и конкурсна част, която ще отличи най-добрите татуировки, разпределени в отделни категории – черно-бяла, цветна, малка, голяма, най-атрактивна и най-добра за деня.

    Събитието ще бъде уникално по рода си, тъй като освен да се запознаят с авторски и оригинални произведения в областта на татуирането, всички присъстващи ще станат свидетели на “Freak show” и „Body Suspension”, които ще покажат, че за човешката воля и силата на духа не съществуват физически норми и ограничения.

    Освен това площадът пред НХК ще бъде превърнат в своеобразен мото-парк. Публиката ще види невероятно „Bike show” и мощни мотори ще нажежат до максимум тату-атмосферата. Всички събития във феста ще минат под музикалния съпровод на банди, които на живо ще „забиват“ за допълнителна доза адреналин. Повече информация за фестивала ще намерите на: http://tattooconvention-bg.com/

    Събитието се организира съвместно с Община Бургас и е в подкрепа на Кандидатурата на града за Европейска столица на културата през 2019 г.

    Горе