Бай Ганьо в ПГ по туризъм „Алеко Константинов” гр. Поморие

PGT1

Ученици от ПГ по туризъм „Алеко Константинов” гр. Поморие по уникален начин представиха специалностите в своето училище. На сцената на НЧ „Просвета – 1888” Димитър Тодоров, Павел Гочев и Георги Георгиев от 10 а клас представиха наскоро състоялата се случайна среща с Алековия герой Бай Ганьо, чиято роля изигра Пламен Атанасов от 9 б клас.

Учениците въведоха Бай Ганьо в дебрите на специалностите: „Готвач”, „Сервитьор”, „Барман”, „Кетъринг” и „Хотелиер” и извънкласните дейности по програма „Успех” – „Магията на коктейла”, „Стъклопис” и „Карвинг”. В края на представлението публиката взриви залата на читалището с бурни аплодисменти.
Гости на тържеството бяха:  зам. – кмета по образование г-н Илия Джингов, зам. – кмета по строителство и транспорт г-н Кунчо Гайдов, г-жа Милена Енева – председател на Общински съвет Поморие, бивши и настоящи учители и ученици, родители, жители и много гости на град Поморие.

Поради огромния интерес на спектакъла ръководството на гимназията съобщиха, че „Бай Ганьо в ПГТ „Алеко Константинов” гр. Поморие отново ще бъде поставен на сцената на НЧ „Просвета – 1888”. Датата допълнително ще бъде уточнена.

pgt3

PGT2

 

1 коментар

  1. Случайно влязох в читалището и останах много приятно изненадана. Искам да дам един съвет на ръководството на гимназията – Тази постановка е изиграйте поне още веднъж. Но нека цялата общественост научи кога сте се случи. Добре е и да има някакъв символичен вход, все ще се намерят парите да се използват за нещо полезно. Помислете и да се изиграе и извън Поморие. Това ще е реклама не само за гимназията Ви, но и за града ни. А при всички положенията децата ще са много доволни. Успех!