Затварят площада в Поморие за МПС

Във връзка с провеждането на Международния фестивал на православната музика „Света Богородица – Достойно есть”, днес /07.06.2013 г./ площад „Св.Св. Кирил и Методий” ще бъде затворен за движение на превозни средства от 19:00 ч., а през следващите дни на фестивала /до 11 юни/ площадът ще бъде затворен от 20:00 часа до неговото приключване, съобщиха от общинската администрация.

7 Отзиви

  1. Всяка година ено и също, ай да вземете да го затворите за летния сезон нацяло и да се спре, тъй или иначе мероприятия ще има цяло лято.

  2. и също така да вземете затворете цялата улица от калисто до манца че лятото и без това само на първа можеш да минеш от там и хората пищят ако им светнеш КАМО ЛИ ДА БИБИТНЕШ !!!!!!!

  3. Георги

    До кога ще ни тормозят с това умряло виене???
    Ако обичате, уважаеми, изпълнявайте песнопенията си в утредените за това места и часове.
    Така ли ще привличаме млади хора и туристи?
    Превърнали сме се в дестинация за бедняци и разни кръпки…

    • Много правилно!!!!!Само се чудят какъв тормоз да наложат!!!!

      • Поморие се утвърждава за съжаление като семеен курорт!Това трябва да се прекъсне!Да се премахне тази слава на Поморие и тук да има млади хора!Изгонихме младите граждани на този хубав град…изгонихме и младите туристи!
        Кметът и администрацията да се замислят да върнат младите хора!

        • Кирил и Методий и брат му

          Млади да. Но какви? Ако са младежи пияндурници като в Сл. Бряг – НЕ!! БЛАГОДАРЯ!!!

  4. ЕДНА ДОБРА ИДЕЯ

    Нека на видео стената вечер да въртят речта на пияния поп на Великден и лъжите на Алексиев по Нова телевизия, поне да се посмеем. Тези двамата са една добра социологична извадка от популацията на умрелия ни град.