Сидеров към Лора Крумова: Да не станете следващата осъдена

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров спретна поредния скандал, този път по време на гостуването си в bTV и предаването на Лора Крумова “Тази събота”, предаде КРОСС.
Пререканията между двамата започнаха още в самото начало на разговора. Сидеров обвини водещата, че не му дава думата, а тя от своя страна обясни, че е поканен на интервю и е нужно да го прекъсва, защото той постоянно “зацикля”.
От 2-3 седмици вие сте изпаднал в тотален амок, коментира Крумова изявите на националиста в парламента.
На следващата нападка на Сидеров, Лора Крумова се извини с хормонален дисбаланс, който предполага бременността й. Сидеров й препоръча в такъв случай да си стои вкъщи да домакинства, да сготви някоя манджа.
Лора Крумова, без да остане длъжна на нападките на Сидеров, каза, че той се държи като лумпен. Това твърдение стресна Волен Сидеров и той заяви, че за първи път водеща на предаване от национална медия си позволя да обиди лидер на парламентарна партия в ефир.
Журналистката настоя още да припомни за скъпо струващите командировки на Сидеров с Деница Гаджева, за които има изнесени документи от Капка Георгиева. Сидеров се защити с предупреждение към водещата, да не бъде следващата осъдена, след като това се е случило на колегата й Слави Трифонов.