ОМСК “Циклон” с две шампионски купи и едно сребърно отличие

regata1

С две  шампионски купи и едно  сребърно отличие се завърнаха ветроходците от ОМСК „Циклон”Поморие от провелата се от 06-ти до 09-ти юни  Регата „Месамбрия – 2013”  в акваторията на залива Несебър, съобщиха от спортния клуб.

Стефани Музакова завоюва отново поредната  си златна купа в клас „Лазер 4.7”,   Георги Джингов спечели златна купа в клас Рейсборд  , а  Иван Япаджиев спечели сребърната купа в клас „Оптимист”юноши старша възраст.

Георги Райчев се класира четвърти в клас  Рейсборд, а Марио Георгиев седми в надпреварата в клас Оптимист.Най- малките състезатели на клуба Тодор Тузлуков , Тодор Теохаров и Румен Деляков  се класираха  съответно на 7-мо, 8-мо и 10-то  място в клас Оптимист”юноши младша възраст.

regata2

4 Отзиви

  1. Кога Поморие ще бъде домакин на регата?Преди години се провеждаха по две регати на година-по една,организирана от всеки един от клубовете в Поморие.

  2. Регата-“Циклон-2013” на класове : Оптимист ; Лазер 4.7; 420; Фин; и Рейсборд ще се проведе в акваторията на Поморийският залив – (гр. Поморие) от 21 до 23 юни 2013 г.
    Проявата се организира от Общински Младежки Спортен Клуб -“Циклон”- гр.Поморие,
    и ОБЩИНА ПОМОРИЕ , със съдействието на Б.Ф.Ветроходство.
    Домакин на проявата е Общински Младежки Спортен Клуб -“Циклон”, гр.Поморие.

    • А да попитам Спортен клуб "Циклон" и Общински Младежки Спортен Клуб -“Циклон” едно и също нещо ли е?Защо е само младежки спортен клуб?
      Ветроходен клуб "Поморие" не организира вече регати?

      • Не е едно и също.
        Защото е забранено за пенсионери.
        Пари.