Общински Футболен Клуб „Поморие” вече има мъжки отбор

За първенството 2013/2014г. се сформира мъжки отбор, който ще участва в “А” Областна група. На 15.07.2013 г. отборът на ОФК “Поморие” – мъже започна подготовката за предстоящите срещи, съобщиха от клуба. В него са селектирани футболисти от Поморие и региона.

На първата тренировка  участваха 19 състезатели под ръководството на треньора Малин Орачев.

На заниманието, което започна в 18:30 часа присъстваха кметът  Иван Алексиев и зам. кметът Илия Джингов.

Отборът ще тренира по установен график, а първата контролна среща на поморийци е уговорена за 24.07.2013г. /сряда/ с тима на ОФК “Созопол”.

През изминалата 2012 г. ПФК “Черноморец – Поморие” преустанови дейността си, но по инициатива на кмета на Община Поморие Иван Алексиев, се създаде Общински Футболен Клуб „Поморие”. Първоначално за спортно – състезателната 2012 / 2013 г. ОФК “Поморие” участва в първенствата и турнирите на БФС само с детско-юношеска школа. До сега отборите на ОФК “Поморие” бяха пет – юноши старша възраст, юноши младша възраст, деца “А” , деца “Б” и детска подготвителна група.

 

 

15 Отзиви

  1. Но този отбор е за сметка на изчезването на цели два футболни клуба с традиции в Поморие!Какъв е този екип?Какви са тези цветове на екипите?Къде се крият Събев,Панайотов и другите?

  2. ЛИЦЕТО ПАНАЙОТОВ ДА СЕ СКРИЕ В МИША ДУПКА….А КРАДЕЦА СЪБЕВ,ДА СЕ МАХА …ЕКИПА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ,ДА ИГРАЯТ С СЪРЦЕ..И СТИГА ФУТБОЛИСТИ ОТ БУРГАС,А НАШИ КАДРИ…ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА НОВИЯТ КЛУБ..И ДОГОДИНА В ГРУПА..

  3. Изградете върху базата, която имате една силна детска школа. Наливате пари за простотии и се чудите, как да цоцате от на хората парите, но това ще Ви изиграе много лоша шега. За кой чеп ни е този старчески отбор ? Ще гоним лига европа ли ?!
    Октомври иде.

    • Защо да не гоним Лига Европа?Преди 3 години бяхме на крачка от участие в европейски мачове,но тогава Събев и другите ни спряха.
      Към narod: Бях чел изказване на г-н Калоян Панайотов, че се гледат обстойно качествата на футболистите преди да играят за отбора…

      • И КАДЕ ИГРАЯТ СЕГА ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ…А ЗА КАЧЕСТВАТА НА ИГРАЧИТЕ ,ОДГОВАРЯХА ДРУГИ,лицето К.ПАНАЙОТОВ ПРОДАВАШЕ МАЧОВЕ..ОТ Вгрупа,СОПОТ,БРЕСНИК..ОТ Бгрупа,ЕТЪР,ЛЮБИМЕЦ,БОТЕВ Пв…И КОГАТО ВЛЯЗОХМЕ В Агр.ПАК ТОЙ ОБЪРКА ВСИЧКО.А КОЛКО ЗАПЛАТИ ДЪЛЖИ НА ТРЕНЮРИ И ПОМ.ПЕРСОНАЛ,САМО ТЕ СИ ЗНАЯТ..А СЕГА СЕ ТРЪГВА ОТ НУЛАТА,И НИЕ ПАК ТЪРСИМ КУСУРИ..

      • 1. Защото не можеш да си позволиш средствата да издържаш отбора дори в А група.
        2. Защото децата са бъдещето на футбола, а от това има доста хляб, но има малко комисионни.

        • Кметът съобщи,че със 600 хил. е завлякана общината (от Калоян Панайотов, Митко Събев, Георги Трухчев, Петър Златанов).
          Как Любимец-по-малък и по-беден град от Поморие ще играе без проблеми в А група и дори ще гостува чак в Сливен,а ние си имаме прекрасна база,макар без помощни игрища заради посочените по-горе далавери?

          • Напълно съм съгласен с narod за продадените мачове от К.П.:чух го да казва как сме щяли да продадем лиценза за А група на Несебър.И това ми било човек,който мисли за своя град-това е продажник!

  4. Е КАТО ТЕЗ юнаци,започваме пак от 0та..те си вървът по улиците чупат стойки,и хич неим пука,но съм сигурен че и техният ден щте дойде…

    • То г-н Калоян Панайотов са го пратили като шеф на Сарафовския стадион!Секретарката му май остана без работа?

      • лицето К.ПАНАЙОТОВ,работи към Черноморец бс ,но каква длъжност изпълнява и той не знае..

        • Анонимен

          Ххахах- върти К.П. се като муха без глава!
          Тази година защо нямаше футбол на малки вратички?
          Кметът да не казва в кои групи играят другите черноморски градове, защото Поморие се излага!Поморие няма какво да се сравнява с по-малките градове като Несебър и Созопол,а трябва да се завръща в професионалния футбол!

          • Аделина Чолева

            До Анонимен:

            https://pomorie.bg/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80/

            Преди да пишете какво Ви хрумне, първо трябва да сте осведомен. Футбол на малки вратички ще има.

            Един достоен човек излиза с името си и стои зад думите си!

            Аделина Чолева

          • един друг

            Я има, няма турнир според тая програмка така написана без дата и довнесено между 5 и17 май.
            То цялата Мара втасала, че няколко селски мачлета да са ни проблема на града и общината.
            Щом я докарахме на "достойните" да се оправдават на аномимки в интернет, значи нещата са извън всякакъв контрол.

  5. Гледам,че се пише за Любимец.Днес този отбор играе исторически мач в А група и дори води срещу Лудогорец!
    В Любимец играят двама бивши играчи на Поморие-Георги Чакъров и Емил Копаранов.
    Евала на Любимец…Дано и ние тук в Поморие да имаме такива тръпки!