На 30 юли концерт на Графа на стадион „Поморие”

grafa_1[1]

На 30.07. /вторник/ от 21:00 часа концерт на Графа + Михаела Филева, Вензи, Лексус, Били Хлапето на стадион „Поморие”

Песента”Дим да ме няма” вече втора година е сред най-харесваните родни песни, затова Графа продължава в същата насока. Триото му с Михаела и Venzy ще представи в Поморие новия си летен хит- “А дано, ама надали”, както и ще изпее в нови аранжименти най-известните си песни.

На стадиона в Поморие ще се чуят от Били Хлапето парчетата „Башмайсторска”, „Когато ти трябвам”, “Аре дай пак” и “We like to party”. Той е от стойностните млади музиканти, част от новата вълна на български рап изпълнители, които това лято станаха доста популярни.

Михаела Филева ще се представи с кавъри на хитови песни на DJ Fresh, Sellah Sue и други. Част от шоуто e и Lexus от Tri O Five. Тя се появи за първи път в музикалния формат “X Factor” и впечатли жури и публика със своите гласови умения и запомнящо се сценично присъствие. Съвместното й парче с Били Хлапето „Когато ти трябвам” достигна първите места на чартовете за българска музика и продължава да бъде едно от най-хитовите парчета за този сезон.

В разгара на лятото концерът на Графа + Михаела Филева, Вензи, Лексус и Били Хлапето на стадиона в Поморие ще зареди с летни емоции и много настроение жители и гости на града.