Шофьор без книжка подкупва с 11 лева, за да не му съставят акт

На 01.08.т.г. около 04.00 ч. в близост до хотелски комплекс «Иберостар» в Слънчев бряг, служители от бургаската жандармерия спрели за проверка л.а. «Ауди А 3», с бургаска регистрация, като водачът на автомобила – 22 год. Й.Д. от Поморие представил лична карта и заявил, че не носи другите документи / свидетелство за управление и талон на автомобила/. На водача е било разпоредено да придружи служителите до автопатрул от служители на РУП – Несебър, разположен в близост до бензиностанция «Петрол» в Слънчев бряг за вземане на отношение.

При представянето на личната карта на Й.Д., полицейските служители установили, че на пода в служебния автомобил са пуснати няколко банкноти – при извършения оглед на пода между  предната дясна седалка и вратата на служебния полицейски автомобил са открити банкноти за общата сума от 11 лева. Констатирано е, че същите са оставени от Й.Д., с оглед на несъставяне на акт относно това, че водачът е лишен от управление на МПС по административен ред. Й.Д. е задържан в срок за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

1 коментар

  1. и кво сега сульо няма да кара колата си пак ли!Защо пульовците не могат да конфискуват коли в тези случаи?Защото глупаците в нар.събрание така и не гласуват законите които трябва а си гласуват отпуски и други привилегии!Аман от глупаци в скапаната държава България!