Започнаха ремонтни дейности на пътния възел на изхода за Бургас в посока Созопол

Започнаха  ремонтни дейности на пътния възел при километър 241+600.  от  т.нар. „детелина”  на изхода на Бургас в посока Южното черноморие.

В момента фирмата изпълнител  подменя фугите в дясното платно на съоръжението, а придвижването на моторните превозни средства в посока Бургас- Созопол се извършва по кръговото движение. След приключване на  дейностите по това платно, подмяна на фугите ще бъде извършена и в лявата част на съоръжението, като пътникопотока от Южното черноморие към Бургас ще преминава отново през кръговото кръстовище. Предвижда се ремонтните дейности да продължат около 10 дни  и да приключат най-късно до 3-4.10.2013 година).

Областно пътно управление се извинява на гражданите и гостите на Бургас за причиненото неудобство поради планирания ремонт на пътя.

1 коментар

  1. Време беше да се започне този ремонт, често ходим с моето семейство на Созопол, много е приятно и красиво, морето е супер, но пътя е просто ужасен. Това, че след приключване на дейностите по това платно, подмяната на фугите ще бъде извършена и в лявата част на съоръжението, като пътникопотока от Южното черноморие към Бургас ще преминава отново през кръговото кръстовище, което е страхотно както и вие ни съобщихте, за малко ще бъде по неудобно с по едно платно , но все пак за да се направи нещо трябва така да става.За жалост не можем да щракнем с пръсти , да кажем абра ка дабра и всичко да е готово, не може.