С изложба започна новата учебна година в Общински детски комплекс

Odk-izlojba

На 1-ви октомври сградата на Общински детски комплекс отвори широко своите врати за децата на Поморие, които желаят да пеят, рисуват, танцуват и изучават английски език, съобщиха от пресцентъра на Община Поморие..

По традиция за 16- и път и тази година на откриването бяха обявени наградените участници в Международната детска изложба „Децата рисуват….”. От изпратените 644 рисунки от България, Русия, Украйна, Беларус и Португалия бяха номинирани за участие в конкурса 93 творби, а от тях 45 бяха подредени в изложбата. Пъстротата на детската рисунка и творческата инвенция на младите художници заслужено спечелиха възхитата на публиката, а награди връчиха кметът на Община Поморие Иван Алексиев и Станимир Георгиев- председател на Фондация за екологично образование в Европа – Българско движение „Син флаг”, съорганизатор на конкурса.

 

 

2 Отзиви

  1. Mozhe li da publikuvate imenata na vkluchenite v izlozhbata risunki? Nikyde niama oficialna informacia, razbrahme che g-zha Tania Taleva prigotvia katalog s otlichenite risunki. Decata ot vytreshnostta na stranata imat pravo da znaiat koi sa klasiranite! Vyv vsichki konkursi se publikuva spisyk s otlicheni I nagradeni, zashto ODK treti den ne dava informacia?

    • Ставрева, а съвсем случайно да знаете родния си език? Извинения от рода "живея в чужбина и лаптопа/компютъра ми няма кирилица" са неприемливи!