Автоинструктури благодарят за изградени местостоянки

Регионален автоинструкторски съюз изпрати благодарствено писмо до ГЕРБ-Бургас за оказано съдействие и подкрепа. От началото на тази седмица в Бургас вече има обособени 3 местостоянки с по четири места за учебни автомобили. Изграждането им бе осъществено, след като през месец май общинският съветник от ГЕРБ Димитринка Митрева-Буланова внесе в ОбС-Бургас докладна.

„Изключително благодарни сме на г-жа Буланова за подкрепата при решаване на проблем, който имахме от доста време. Идеята за обособяването на трите стоянки бе на Регионален автоинструктурски съюз, споделихме я на среща с нея и тя пое ангажимент да отнесе въпроса до Общинския съвет. Признателни сме за вниманието от страна на г-жа Буланова, която помогна с входиране на докладна и предложи разрешаване на проблемната ситуация. Община Бургас показа също отговорно отношение и успя в съвсем разумни срокове да обособи местостоянките. По този начин много по-лесно и безопасно, в нормални условия провеждаме съвместно с ДАИ изпитите за придобиване на правоспособност на водачи от категория „В”. В Бургас средно имаме по 4 изпита на ден”, заяви в благодарственото писмо представителят на автоинструкторския съюз Митко Кижев.

Трите местостоянки се намират на бул. „Демокрация” до бл.117 след пешеходната пътека, на ул. „Адам Мицкеевич”, посока Трета поликлиника и в ж.к „Зорница” – районът на спортна зала „Бойчо Брънзов”.