Хандбал: Поморийки отново със загуба, но Щ. Василев доволен от играта

Втора поредна загуба на собствен терен регистрираха хандбалистките на ОХК “Поморие”. В мач от Седмия кръг на А РХГ-жени домакините бяха надиграни от ХК” Шумен’ 98″ с краен резултат 18:23. Липсата на основните състезателки, три от тях с контузии, накара треньорът Щерион Василев да пусне в игра резервите си.

Още в самото начало на първото полувреме гостенките успяха да поведат в резултата с 3 гола разлика. Благодарение на топ-реализаторката Татяна Гафарова и отбитите удари от вратаря Красимира Каръкова разликата в резултата на няколко пъти беше стопен до 1 гол. Крехката преднина за гостенките се задържа до края на първото полувреме при резултат 13:15.

Усилията на домакините да обърнат резултата през втората част на мача не се увенчаха с успех.
След срещата ст. треньорът Щерион Василев заяви, че е доволен от играта на тима. Той  е убеден, че резервните състезателки ще бъдат подготвени за следващите мачове в групата на майсторките.

Запис на избрани моменти от срещата и какво каза Щерион Василев гледайте тук:

 

1 коментар

  1. Анонимен

    Няма ли да има треньорски оставки?В други отбори така се прави след поражения!Стига с тези загуби,ще вземем да изпаднем от групата на майсторите!Замислете се!