Цветан Цветанов раздаде десетки членски карти на работен семинар на ПП ГЕРБ в Бургас

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов раздаде десетки карти на членове на партията от област Бургас. Това се случи след откриването на двудневния работен семинар на структурата на ПП ГЕРБ-Бургас, който се провежда в конферентната зала на хотел „Плаза” в кв. Сарафово. Членски карти бяха раздадени на участници в конференцията от всяка една община в областта в присъствието на областния председател на ГЕРБ-Бургас и народен представител Димитър Бойчев, депутатите от групата на партията, кметове, съобщиха от пресцентъра на ТЕРБ в Бургас.

„Всяка седмица организираме семинари и с ядрата на нашите структури. На тези срещи си казваме реалните проблеми и обсъждаме всички предпоставки за подобряване на работата ни. Партията минава през изключителен период на своето съществуване, когато си в опозиция виждаш кой е бил искрен в намеренията си. ПП ГЕРБ е единствената партия, която води реален политически живот,едно от най-важните неща е да изразим своята подкрепа към кметовете, които са от ГЕРБ. Атаките, които има в момента към нас, ще бъдат много по-интензивни с следващите месеци, защото предстоят евроизбори, така важни за държавата и регионите. В момента мотивът на Тройната коалиция е как да е задържат по-дълго на власт, без да се интересуват от бъдещето на страната ни и предстоящия програмен период. Днешното управление, колкото по-бързо си замине, толкова по-добре за бъдещето на страната ни”, заяви Цветан Цветанов.

Цветан Цветанов обсъди и проведения митинг на БСП и ДПС в столицата. „По време на съвместния митинг между БСП и ДПС всички видяхме целувката, която бе направена публично между два политически обекта. В тази ситуация много от редовите членове на ДПС и БСП са сериозно объркани. Тук се вижда разликата с митинга на ГЕРБ. Управляващите са още по-стресирани и не са предполагали, че една партия може да направи такъв митинг. Всички вие работите изключително активно заедно с депутатите на ГЕРБ-Бургас. Няма човек, който да не е работил за партията и да не е допринесъл. За нас е важно всеки един избирател да има своята гражданска позиция и да гласува”, коментира Цветан Цветанов.

Той заяви категоричната позиция на партията за незабавни предсрочни избори. „Протестите в България продължават над 160 дни. Кажете ми кога сме издирвали протестиращите през февруари месец или сме записвали личните им карти, както се случва днес в София, тази полицейщина, която се шири. За бизнеса и икономиката на една държава е важно да има стабилност. Новите избори са необходими, за да продължи развитието на България и работата на кметовете ни, които сега са пресирани. да продължи. Бургаска област е сред атрактивна общини, а развитието на всяка община минава през европейско финансиране, което може да бъде изгубено през следващия програмен период заради управлението на Тройната коалиция”, сподели зам.-председателя на ГЕРБ.

Областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев също поздрави всички присъстващи и им благодари за активното участие на митинга в Пловдив, в което структурата на ГЕРБ-Бургас се включи с над 700 човека. „Всички хора, които се събраха в Пловдив показаха желание на хората за промяна в България. Днес сме се събрали над 200 човека на двудневния Изключително благодаря на г-н Цветан Цветанов, който винаги се е отзовавал на всички събития и въпроси.

Кметът на Бургас Димитър Николов сподели, че подобни семинари са, на които се обсъждат актуални въпроси и проблеми, са необходими. „Надявам се България да бъде водеща страна по отношение на усвояването на евросредства и да продължава своето развитие”, заяви той.