Отвращение: Младеж се гаври с паметника на Яворов в Поморие

Младеж ивършващ гнусни действия с паметника на Яворов в Поморие е заснет, а снимките са публикувани и харесани от негови приятели в социалната мрежа Фесбук, съобщава възмутен гражданин. Ето какво още ни пише:

Наскоро станах свидетел в социалната мрежа, как младеж извършва гнусни действия пред фотообектив с наш Народен Будител и как негови приятели и познати харесват снимките му и му се възхищават. Изразих своето недоволство в мрежата, но бях подкрепен само от неколцина мои познати и явно ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ. Изпрашам ви снимки като доказателство. Знам че вашият онлайн портал се наблюдава от доста помориици и не само, и дано да се изрази някакво отношение по въпроса, ако ли не – тежко и на Майка БЪЛГАРИЯ. Аз самият не се смятам за някакъв заклет патриот, но ми стана много неудобно и непристойно  като видях снимките и как никой не реагира, подминават ей така, все едно нищо не е станало. Въпросният младеж се казва Ралин Кирилов (поне така му е името в соц. мрежа ). Подвизава се с този ник :  https://www.facebook.com/ralin.kirilov . Дано покрай вас, този позорен случай набере популярност и виновника да понесе последствията!

gavra s qvorov 2

gavra s qvorov 1

24 Отзиви

  1. Долна и гнусна постъпка ! Няма какво повече да се каже.

  2. ПЪЛЕН ИДИОТ!

  3. Този малоумник си търси селска популярност ли, или к'во? Да го запукам с едни големи шамари….

    • направо…и шамари и шутове, да му дойде акъла, ама е спорно че ще му дойде- то изпусната работа и простотия, ама поне след един як бой няма да смее да си показва идиотщината така (само пред тия дето са го възпитавали, та да му сърбат попарата и да си видат произведението- демек лайното)

  4. А управляващите като незачитат младите,това може и да е протест личен-така че по спокойно със шамарите…и с последствията…..не превръщайте тези неща в сензация.защото този народен будител колкото е тачен,толкова и забравен….не защитавам постъпката.Но има и такива неща.И те са едни от най-малко потресиращите.

  5. Определено е протест

    https://prikachi.com/images/142/6830142V.jpg

  6. kolko ste sme6ni ………

  7. селянина си остава селянин, а този идиот преди време искаше да ме бие заради тези думи , жалка работа , как може да излага така нашия малък град … заради такива като него оплюват България ! БОКЛУК !

  8. Лечителя

    Този ИДИОТ,БОКЛУК или така наричания още ТЪПАНАР,ако все още държи да те бие,само ми остави нещо за връзка.. Ще му излекувам КОМПЛЕКСИТЕ барабар с ПРОТЕСТИТЕ.

  9. Възмутен Помориец

    Възмутен съм до N-та степен, какъв ти протест, познавайки бегло това момче искам да кажа, че съм сигурен, че няма ясно изразено социално мнение и това не би могло да е протест, пък и не е това начина. Наистина сме позабравили будителите си, но това ли е начинът да се напомня за тях. Яворов е белег на нашият град, не случайно повече от 50 години имаме Яворови дни и този паметник на които е посегнало това момче. Дано си получи заслуженото.

  10. Решил е да се прави герой пред приятелите си,не осъзнава постъпката си,един ден ще се срамува за това.

  11. идиот !

  12. Не го оправдавам, но...

    …Два сезона поред на паметника на загинали войници в центъра се простират гащи и потници с разрешението на кмета и ОС. Това не е ли гавра???

  13. Бояна Бояджиева

    Този младеж много го е закъсал…ПРОСТАК

  14. da go eba v mainata toq palqk

  15. Ралин е мой приятел. По принцип е сериозно момче, не знам защо е качил такава снимка. Като я видях се потресох безкрайно и добавих коментар да я маха. Е, не я махна и ето ги последствията.

    Не ви работят коментарите в мобилната версия! Аристидов!

    • отговарям на коментара ви през gsm

      • един друг

        Със закъснение и аз Ви отговарям на един пост в друга тема. Коментар през телефон е почти невъзможно да се напише, тъй като новините отдолу скриват полетата, които са задължителни за попълване.
        Надявам се, че ще приемете критиката като полезен потребителски feedback.

        • Разбира се че такъв род feedbacks са полезни и градивни. Сега вече мисля че проблема е решен – опитайте отново – за всеки случай презаредете (reload/refresh) страницата за да не ви се е кеширала в браузъра.

  16. Захари не философстваи

  17. кой аз ли? казвам се Стефан и бях от на Ралин класа

  18. Мобилната версия е мега ЗЛЕ! Още като пуснаха новия изглед сайта е под всякаква критика!

  19. Потресаващо!

  20. xhxhxa tapiq ralin xd xd xd