Христо Монов се срещна с жители на Бургас и Поморие

Срещи с граждани проведе в Бургас и Поморие народният представител от ПГ на Коалиция за България Христо Монов. В петък той разговаря с жители на бургаските комплекси „Лазур“ и „Братя Миладинови“. Дискутирани бяха актуални въпроси, свързани с политическата обстановка в страната, социални проблеми и теми от регионален характер. Депутатът сподели с присъстващите в дискусията основни акценти от работата на народните представители от Бургас в момента и изслуша предложения, отнасящи се до текущи проекти и такива, които предстои да бъдат реализирани.

Днес Христо Монов разговаря с възрастни хора от клуб на пенсионера „ Свети Георги“ в Поморие и с жители на  морския град в централата на БСП – Поморие. Той отговори на техни въпроси и коментира проблеми, касаещи региона. Монов запозна участниците в срещите с плановете на управляващите за реализация на проекти, свързани с осигуряване на нови работни места. Засегнати бяха и теми, касаещи здравната реформа и пенсионното осигуряване.

Срещите преминаха при голям интерес и хората изразиха удовлетвореността си, че имат възможност да получат информация по вълнуващи ги въпроси „от първа ръка“.

1 коментар

  1. Sled Barekov,Monov:koi oste iska da poseti Pomorie ???!!!
    MESYI – MNOGO,A POLOJENIETO E KOFTI!!!