Разкрити извършители на кражби

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» – Поморие по отношение кражбата на дрехи, осъществена на 31.08./01.09.т.г. от магазин за дрехи, разположен на поморийската улица «Цар Петър», е установен извършителя на деянието – това е : 26 год. П.М. от Поморие, който направил пълни самопризнания. Констатирано е П.М. в съучастие с 24 год. И.Н. от Бургас са извършители и на кражба на сребърни накити на стойност около 10 000 лв., осъществена на 24/25.11.т.г. от «Арт галерия», разположена на поморийската улица «Княз Борис І». П.М. е извършител и на кражба на кафемашина, бутилки с алкохол и монети / всичко на стойност около 1 000 лв./, осъществена на 01/02.12.т.г. от заведение за бързо хранене, разположено на поморийската улица «Алеко Константинов». Част от откраднатите вещи са предадени доброволно. Работата по случаите продължава.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» – Поморие по отношение кражбата на мобилен телефон и сумата от 200 лв., осъществена на 16.09.т.г. от купето на т.а. «Мерцедес Спринтер», с бургаска регистрация, ползван от 34 годишен бургазлия, паркиран в лозов масив в землището на Каблешково, е установен извършителя на деянието – това е криминално проявения Й.А., 30 годишен от Каблешково. Мобилният телефон – обект на кражбата е намерен и иззет. Работата по случая продължава.

2 Отзиви

  1. Голата тиква

    Хванете Николай тоя жичкаджията най големия шанаджия и крадец…а и ГЛУПАК

  2. да крадем

    "Това е криминално проявеният Й.А., 30 годишен от Каблешково, който е задържан с полицейска заповед за срок от 24 часа. Констатирано е, че 30 годишният мъж е извършител и на втора кражба от частен дом в Каблешково, разположен на ул. «Любев Каравелов», обитаван от 62 годишна жена."
    E този какаванин е крал вече на 7.10.13 са го хванали и на месец по късно пак краде!Къде в нормална държава ще се случи нещо такова!В държавата на абсурдите това е нещо нормално!Кради народе няма кой да ти търси сметка за това!Краде се и от политици,мафиоти и от всякаква измет!Ганьо е търпелив 500 години е траял що да не потърпи още 500 заспал в собствената си дупка свил се като мишка!