„Гласът на гражданите” на страницата на общинския сайт в Поморие

С 15 000 се е увеличил броят на посетителите на уеб страницата на община Поморие. През 2012 година те са 53 880, а през 2013 г.- 68 886. Те са направили 173 747 посещения, с над 60 000 повече от предходната година. Над 15 000 от тях са от мобилни устройства, съобщиха от пресцентъра на Община Поморие. Чуждестранният интерес към уебсайта също е сменил посоката си. През 2012 г. най-много са били рускоговорящите посетители, докато през 2013 се е увеличил броят на англоговорящите. Най-голям интерес през годината потребителите са проявили към проекта за градски парк на община Поморие, като това е и най-харесваната и споделяна публикация във Фейсбук.

Заради нарастващия рейтинг на уеб страницата и гражданската ангажираност, община Поморие предостави възможност за директни препоръки, мнения и критики относно делата на местната администрация. Новата платформа „Гласът на гражданите” вече работи и дава възможност да споделите своята идея, да изкажете своя проблем или да подадете сигнал за нередности. Всички коментари ще бъдат взети под внимание от общинското ръководство, уверяват от Община Поморие.

 

9 Отзиви

  1. Ще е хубаво да одобрявате всички писма, а не избирателно! В събота пратих, днес гледам има одобрени, но моето го няма !!!

  2. еее те да не са прости, лошото ще остане скрито. Сега само хубавото ще пускат

  3. Димитрина Стоянова

    Аз също писах, мисля първа. Но нищо не е публикувано.

  4. Гласът на гражданите е по време на избори! Я си вижте протоколите от предишните такива и тогава пишете колкото си искате!

    • Петър, въобще не си прав че гласа на гражданите е само по време на изборите. Това че към момента е статукво, не означава че трябва и за в бъдеще да си остане така. Активното гражданско общество и неговото мнение и глас по всяко време е изключително важно, ако искаме нещата да се развиват в по-добра посока!

      • Статуквото се променя с ГЛАСУВАНЕ!
        Иначе изборите са абсолютно безсмислени и харчовете покрай тях още повече.
        А "лошите управници" …. мога да продължавам да те оборвам, но това ще промени ли дори малко статуквото в твоето съзнание, което след време ще приемеш като огромна грешка!

  5. Н.Андреева

    Изключитерно некоректно е да не се публикуват всички изпратени и написана неща. Пред два дни написах и попитах нещо за което нито имам отговор,нито е публикувано. Защо? Нали Гласът на гражданите предполага , че той ще бъде чут и взет под внимание. След като ни "уверяват че всички сигнали ще бъдет взети под внимание"- нека да видим и отговора! Поредната измишльотина ли е това?

    • Това е поредният пиар на Баничаря Алексиев и копоите му. Трябва да преименуват темата-Гласът на удобните граждани.

  6. Смешници-защо не вземете и сами да си пускате коментари, но да не забравите да са само положителни-че току виж някой ви енамерил и кусури. Това кето пускате не е гласът на гражданите, а гласът на гражданите които ви хвалят и далеч не са критични. Предлагам да махнете защитите и да се пуска всичко!