Пиян англичанин катастрофира по пътя за с.Каменар

На 03.01.т.г. около 17.40 ч. на околовръстния път на Поморие, в района на бившата газ станция, при движение от Поморие към с. Каменар, по неустановена до момента причина самостоятелно катастрофира, падайки на лявата си страна и просурквайки се близо 9 метра по асфалта и банкета, двуколесно превозно средство с ел. задвижване, управлявано от английския гражданин А.Б., живеещ постоянно в с. Каменар. Същият след падането, става и откарва превозното средство в съседен автосервиз, след което е откаран с линейка в МБАЛ – Бургас с наранявания по главата / настанен е за лечение в отделение «Неврохирургия», без опасност за живота/. Установено е, че англичанинът видимо е употребил алкохол / като му е взета кръвна проба, поради отказа да бъде тестван с техническо средство – дрегер/. Документи за самоличност, както и такива на превозното средство, не са представени. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

3 Отзиви

  1. Анонимен

    Ето-за най-малката травма и водим хората до болницата в Бургас, а уж си имаме поморийска болница и то с много добри специалисти?

  2. False reporting!!!! Firstly for the third time I was assaulted by a red car but nobody seems to be interested, no Breathalyzer was refused, I was not sent to neurology, no blood was taken or asked for. This is all made up just to sell news. I say a big thank you to the ambulance crew and the real professionals at the hospital.

  3. лоша отчетност!! На първо място за трети път I бил нападнат от червена кола, но изглежда никой не се интересуват, не дрегер е отказано, не е изпратено до неврологията, не е взета кръв или е поискала. Всичко това е направено само за да продават новини. Аз кажа едно голямо благодаря на екипа на линейка и истински професионалисти в болницата.