Вие сте тук: Начало » Актуално » Зимната обстановка на територията в община Поморие
    Зимната обстановка на територията в община Поморие

    Зимната обстановка на територията в община Поморие

    На територията на община Поморие няма смущения в електрозахранването и водоподаването.  Във всички населени места има ток и вода.

    Няма затворени пътища, всички са проходими при зимни условия.  Най-заснежени са пътищата за селата Козичино, Косовец и Белодол, където снегът достига до 15-20 см. Извършва се патрулно почистване на основните артерии, съобщиха от общината.

    Според информацията на НИМХ Варна, както вече ви съобщихме първо в Югоизточна България и по Черноморието ще завали дъжд, който ще образува поледици. Ще нахлуе по студен въздух, с което до края на днешния ден валежите се очаква да преминат в сняг. Минимални температури 0 , 5 градуса. През нощта срещу четвъртък валежите ще спрат.

    Дежурните телефони на които можете да сигнализирате при необходимост са: 0596/ 22504, 24003, 070011301 и 112.

    3 коментара

    1. Как да няма смущения, това е пълна глупост!! Еейй не ви писна да си измисляте!!

    2. лъжите в общината

     Лъжите в община Поморие продължават и през новата 2014-та.Улиците непочистени и заледени,има смущения и чести спирания на електрозахранването и ред други неуредици.Алексиев да започва да работи защото ни писна от неговите недомислици!

    3. Гошо от Квартала

     Острови искам! И музей на виното и алкохолизма да бера срам като ми разказват и ме питат, както с музея на на белото…солта, простете.
     Кал по улиците, кучешки лайна по Яворов, синя зона и колчета, свикнал съм вече – горд помориец!

    Горе