Читалището в Каблешково изненада дамите с изложба на гоблени

gobleni

В навечерието на 8-ми март НЧ”Атанас Манчев-1920 г.” изненада дамите на града с прекрасна изложба от гоблени “КРАСИВИЯТ СВЯТ В БОД И ЦВЯТ “. Експонирани са 55 красиви гоблена, предоставени от Таня Милева, Милка Коларова, Гергана Балева, Дияна Димитрова, Таня Николова, Дора Димитрова, Руска Борисова, Тодорка Иванова, Таня Димитрова, Добринка Димитрова, Стоянка Тотева, Стоянка Долапчиева, Кета Савова, Павлина Димитрова,  Росица Апостолова изпълниха залата с вдъхновение и невероятна красота. Децата от група “Звездичка ” от ОДЗ”РАДОСТ” с учителки Ани Пейчева и Маша Хараламбова зарадваха присъстващите с емоционалния си празничен поздрав.
Празничното събитие бе уважено и от кмета на Община Поморие Иван Алексиев, на когото се падна честта да открие изложбата. Той поздрави дамите с празника, изрази възхищението си от експонираните гоблени и лично подари по цвете на гобленарките и на всяка присъстваща жена. С малък, но оригинален подарък, организаторите  изразиха благодарността си към участничките в изложбата. Събитието се превърна в приятно изживяване за всички.
Екипът на читалището благодари на дамите, предоставили гоблените, на всички, които се отзоваха на поканата на Марин Маринов, съдействал при подреждане на изложбата, на Читалище “Светлина” Поморие за оказаната помощ и лично на Светлана Пеева! Изложбата е експонирана до 12.03.
Честит празник на всички жени !

gobleni2