Операта “Любовен еликсир” с премиера на бургаска сцена

Публиката ще може да гледа „Любовен еликсир” на 21 и 24 март

luboven_eleksirХуморът и добрите развръзки ще властват в Бургаската опера благодарение на  премиерното представление “Любовен еликсир”, което ще се играе на 21 и 24 март, от 19:00 ч.  Комичната опера от Гаетано Доницети ще завладее публиката с веселата бъркотия,  предизвикана от красивата Адина, влюбения  до полуда в нея Неморино и шарлатанина  доктор Дулкамара. Лъжата и случайностите ще се смесят дотолкова, че последният накрая сам ще повярва в силата на любовния си „еликсир”.  Режисьор на представлението е  Нина Найденова, която в момента е директор на Държавна опера – Пловдив.

Афишът за март все още има какво да предложи.  Ако сте пропуснали “Севилският бръснар” – сега е моментът да го гледате. Веселата  опера на Джоакино  Росини ще се играе на 26 март.

Последното представление за месеца е мюзикълът “Службогонци”,  който ще предизвика усмивките на бургазлии  на 28 март. Вечната комедия на патриарха на българската литература ще се играе под режисурата на директора  на Държавна опера – Бургас – Александър Текелиев.

Цената на билетите  за представленията е съответно:   8, 10, 12, 15 лв., а  за учащи и пенсионери – 6 лв. От Операта предлагат и възможност цялото семейство да отиде на представление срещу голяма отстъпка. Пакет  „Фамилия”  включва 4 билета на стойност всеки по 6 лева.