НАБЧ: Зеленият октопод се опитва да анексира българското Черноморие

Зеленият октопод вчера (20.03. 2014г.) пак се опита да яхне обикновения българин. Проект, който ще донесе работни места, пенсии за пенсионерите и повече млади семейства останали в България, бе представен на обществото чрез медиите от г-н Тома Белев, Андрей Ковачев, Борислав Сандов и други, представящи се като „защитници на природата”, като чудовището Карадере.  За да се опитат да покажат колко е страшно някой да инвестира над 100 милиона евро в България зелената мафия спретна протестче на Орлов мост. Присъствието на активисти на ПП „Зелените” на протеста за нас е понятно, тяхната философия е „Нашето си е наше, чуждото е общо!” , а и използваха момента да си открият предизборната кампания. НАБЧ от сърце им пожелава нов огромен успех от 0, 60%.

Много симпатизанти на НАБЧ се питат какво правиха лидери на проповядващи десни идеи формации, като например един от лидерите на Реформаторския блок г-н Радан Кънев на този протест.  Много е странно съчетанието на десен лидер и утра ляв лидер като г-н Сандов.

Както винаги зеления октопод, който усърдно брои лалугери, делфини, птички, листенца, дървенца и др., умишлено не се интересува от хората. Те работят на Сталинския принцип „Ест человеч – ест проблем, нет человеч – нет проблем”. В тяхната психоатака чрез медиите умишлено забравят да кажат, че става въпрос за частни територии. Ако толкова много харесват и милеят за тези частни територии има просто решение – да ги изкупят. А дано, ама надали, същите тези, които милеят да забранят всякаква икономическа дейност по Черноморието не желаят да харчат парите от Европа и бюджета, които са прибрали – същите тези пари, включително и европейските, които ние данъкоплатците от джоба си сме платили.

Така че всеки, който посмее да изяви желание да произвежда пари в България явно ще бъде принуден да се отчита пред  Тома Белев и неговата съпруга Весела Кавръкова,  Андрей Ковачев и неговата съпруга Катерина Раковска, Петко Ковачев, Петко Цветков и др.

Анексирането на българското Черноморие от зеления октопод върви успешно. Примери: община Царево, община Шабла, община Бяла, част от  община Несебър. Кои ще са следващите? А през това време всички ние ще се питаме: защо няма работни места, защо младите заминават в чужбина, защо няма пари за пенсии? Много е важно преди да се наложи да си зададем въпроса: „Защо не останаха хора в България?”, да покажем червен картон на зелената мафия. Тя се опитва да открадне вашите имоти.

Питаме г-н Тома Белев: „Вярно ли, че е поставил условие фирма свързана със „За да остане природа в България” трябва да спечели поръчката за изработване на оценка за въздействие на околната среда и екологична оценка за проекта в местността Карадере?”

От управителния съвет на

Национална асоциация „Българско Черноморие”