BMW се разби в дърво на пътя Поморие – Ахелой

ptp8

На 24.03.т.г. около 03.20 ч. на пътната отсечка Поморие – Ахелой, на около 400 м. от кръстовището за с. Каменар, по неустановени до момента причини, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, лек автомобил „БМВ 318 I”, с sмболска регистрация. От пресцентъра на полицията съобщиха, че автомобилът е управляван от неправоспособния водач – С.А., 21 годишен от Поморие, движещ се от Поморие за Ахелой. При пристигане на полицейските служители от „Пътна полиция”, С.А. е бил извън автомобила, а на задната седалка се намирали: 27 годишния Т.Т., 19 годишния Ф.Й. и 19 годишния А.С., и тримата от Поморие. Четиримата пострадали са настанени за лечение в МБАЛ – Бургас, както следва : С.А. – в отделение „Ортопедия” със счупена подбедрица, без опасност за живота като, Т.Т. в „Реанимация” с непосредствена опасност за живота, Ф.Й. в „Реанимация”, с опасност за живота и А.С. в „Неврохирургия”, с опасност за живота. От четиримата потърпевши е взета кръв за химичен анализ. Работата по случая продължава.

6 Отзиви

  1. Анонимен

    Катастрофата стана в Поморие, а пострадалите се настаняват в Бургас?В Поморие нямаме ли болница?Хайде, колко общински съветници-доктори, е имало в Поморие и сега има в местния парламент, а допускаме закриване на болницата!

  2. Незнайния

    аз предлагам неправо-способня водач(да чука камани) затвора поне 5години, тежък физически труд

  3. Аз пък питам какви са тези всичкитеколи в Поморие с регистрации от затънтени краища на българия , Ямбол, Сливен….. откъде се пръкнаха тези регистрации не ми е ясно че и каране от Поморийци….има нещо тук с този наплив на чуджди регистрациии на коли в Поморие. А за инцидента жалко за комчетата дано се оправят.

  4. Нашмъркани са били в колата има скрит наркотик!А болницата ще се закрие….сама!Нали всички отидоха на частна практика и станаха общински съветници.

    • понеже съм от от махалата…венага отговарям на Ванев,карам-е такива коли понеже ги взимаме за по 500лв.-700лв
      шмрък
      нашмъркан е майкати и сестра ти…но не и те…те обичат да пият…но не ползват такива глупости…

      • понеже съм от от махалата…венага отговарям на Ванев,карам-е такива коли понеже ги взимаме за по 500лв.-700лв
        шмрък
        нашмъркан е майкати и сестра ти…но не и те…те обичат да пият…но не ползват такива глупости…