Вие сте тук: Начало » Актуално » Фестивал “Созополис” с трето издание

    Фестивал “Созополис” с трето издание

    От 29 май до 2 юни 2014 г. в град Созопол ще се проведе третото издание на фестивал “Созополис”. Организатори са Община Созопол и Сдружение “МУЗИТЕ”. Събитието, чието начало стартира с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г., по проект „Изминати/бъдещи пътища”, дог. №BG161PO001/1.1-10-2010/027 е изцяло иновативно за Общината. Община Созопол продължава да надгражда постигнатото и с партньорството на Сдружение „Музите“ има удоволствието да Ви покани на фестивал „Созополис“ 2014.

    Дейностите по проекта за фестивал „Созополис” са насочени към гражданите на Созопол, жителите от населените места на територията на община Созопол и към всички посетители и гости.

    Петдневната програма включва събития от различни сфери на изкуството с широко участие на професионалисти и аматьори, хора с увреждания, групи в неравностойно положение. Специално са предвидени четири конкурса с осигурен награден фонд за лауреатите в раздели: „Видеопродукция“, „Литература“, „Изобразително, приложно и фото изкуство” и ,, Мис и Мистър фестивал”.

    Участието във фестивала е свободно, без такса за участие. Наградният фонд, транспортните разходи, престоя за лауреатите в програмата и журито и в конкурсите се поемат от организаторите.

    Всички участници получават дипломи за участие и предметни награди. Лауреатите в конкурсите са удостоени с парични награди и грамоти.

    Приемът на заявки е открит.

     

    Горе